Om mig

En god dag er er en dag, hvor jeg har gjort en forskel!

Hvad andre siger:

“Hos Marlene er man altid i trygge, kærlige og kompetente hænder – både på briksen med Biodynamisk Kraniosakralterapi-behandling og som samarbejdspartner i kirken. Det er ikke ofte man møder et menneske med så mange forskellige kompetencer, men Marlene mestrer dem alle.”

Gitte Degn, sanger/indehaver af House of Singing. Fællessang, sangteambuilding og musikalsk underholdning for virksomheder. Projektledelse indenfor musik, kirke og kulturlivet.

“Jeg ville ønske jeg havde kendt til Marlenes behandlinger, da jeg havde en periode med stress og angst for mange år siden. Jeg er sikker på, det ville have bragt mig bedre og hurtigere igennem. På trods af, at jeg stadig ikke ved HELT præcis, hvad det er hun gør, så har Marlene en særlig evne til at bringe din krop og dit sind fuldstændig ned i gear, og jeg må ofte kæmpe med at holde mig vågen, når jeg ligger på briksen. Når jeg tager derfra, føler jeg mig glad, rolig og afslappet. Og så besidder hun et træk, jeg sætter stor pris på (og som kan være en sjældenhed blandt alternative behandlere), nemlig humor! Jeg kan varmt anbefale at få en behandling hos Marlene!”

Nana, 51 år, selvstændig

“Det stod klart for mig, at hvis jeg for alvor skulle komme videre og styrket igennem min nedtur og en skilsmisse efter 34 års ægteskab, havde jeg havde brug for hjælp til at arbejde dybere, og gøre noget helt andet end det jeg plejede. I mit møde med Marlene som behandler, skabtes et rum hvor jeg kunne slappe helt af og bare tage imod, både det jeg forstod og det jeg ikke lige forstod. Men som gav mening, når vi efter hver behandling havde samtaler, hvor jeg kunne reflektere og forstå noget jeg ikke havde forstået før.

Det er tydeligt hvordan Marlene bruger sin erfaring og viden som præst, uden det bliver religiøst og skaber et rum af tryghed, så man kan slappe af og tage imod al den gode energi der kommer.

Under en af mine behandlinger, hvor jeg var vågen, men lå i en form for drømmetilstand, fik jeg en oplevelse af, at jeg helt konkret rejste mig fra min sygeseng/sofaen, hvor jeg lå med stress og depression. Jeg så mig selv gå ud af hoveddøren i huset, ud til en ny start på en ny tilværelse, hvor det var mig der bestemte min skæbne.

Tony, tømrer


Let’s build something together.


Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: