Referencer

“Hos Marlene er man altid i trygge, kærlige og kompetente hænder – både på briksen med Biodynamisk Kraniosakralterapi-behandling og som samarbejdspartner i kirken. Det er ikke ofte man møder et menneske med så mange forskellige kompetencer, men Marlene mestrer dem alle.”
GITTE DEGN, Sanger/indehaver af HOUSE OF SINGING. Projektledelse indenfor musik, kirke og kulturlivet.

“Marlene en særlig evne til at bringe din krop og dit sind fuldstændig ned i gear. Når jeg tager derfra, føler jeg mig glad, rolig og afslappet. Og så besidder hun et træk, jeg sætter stor pris på: nemlig humor! hvilket gør de til tider svære processer nemmere at være i. Jeg kan varmt anbefale at få en behandling hos Marlene!”
Nana, 51, selvstændig.

“Det stod klart for mig, at hvis jeg for alvor skulle komme videre og styrket igennem min nedtur og en skilsmisse efter 34 års ægteskab, havde jeg havde brug for hjælp til at arbejde dybere, og gøre noget helt andet end det jeg plejede. I mit møde med Marlene som behandler, skabtes et rum hvor jeg kunne slappe helt af og bare tage imod, både det jeg forstod og det jeg ikke lige forstod. Men som gav mening, når vi efter hver behandling havde samtaler, hvor jeg kunne reflektere og forstå noget jeg ikke havde forstået før.

Det er tydeligt hvordan Marlene bruger sin erfaring og viden som sjælesørger, uden det bliver religiøst og skaber et rum af tryghed, så man kan slappe af og tage imod al den gode energi der kommer.

Under en af mine behandlinger, hvor jeg var vågen, men lå i en form for drømmetilstand, fik jeg en oplevelse af, at jeg helt konkret rejste mig fra min sygeseng/sofaen, hvor jeg lå med stress og depression. Jeg så mig selv gå ud af hoveddøren i huset, ud til en ny start på en ny tilværelse, hvor det var mig der bestemte min skæbne.

Mit udbytte efter 9 behandlinger med Biodynamisk Kraniosakralterapi hos Marlene:

  1. Jeg oplever nu at være mere rummelig, og have større kapacitet.
  2. Jeg kan nu bedre lytte og huske hvad folk siger
  3. Jeg kan nu bedre læse og huske hvad jeg har læst
  4. Jeg har fået mere ro og overskud til at bare være til stede i nuet.
  5. Jeg er ikke så ked af det mere
  6. Jeg er blevet bedre til at rumme alle følelser, især vrede og sorg.
  7. Jeg må godt være her….
  8. Jeg har en klar følelse af jeg har fået en ny plads i tilværelsen, en plads til mig”

Tony, tømrer

“Marlene har en holistisk tilgang til samtale terapi. Dvs. at hun får det hele menneske med ind i billedet. Livsklog og åbent menneske, der gerne deler ud af sine erfaringer. Kan anbefales.”
Susan, Manager

Jeg havde fornøjelsen af at uddanne Marlene Evensen som lærer i F. M. Alexanderteknik på den treårige internationalt anerkendte uddannelse for lærer i F. M. Alexanderteknik (S.T.A.T.) GB og D.F.L.A.T., DK, i årene 1992-1995. Forinden havde Marlene Evensen deltaget som “kanin” på Skolen for F. M. Alexanderteknik i et år og udvist stort talent og forståelse for teknikken.

Ud over at have talentet for Alexanderteknikken, som hun i årene frem til nu har udviklet og forfinet, har hun også vist, at hun er et meget positivt, konstruktivt og hjælpsomt menneske. Hun er et af de mest omsorgsfulde mennesker, jeg har mødt og hun ejer en dyb forståelse for menneskers adfærd og er god til at håndtere de forskellige situationer, som teknikken frembringer for de elever, hun har i sine hænder. Hun evner at formidle teknikken på en enkel og funktionel måde, hvilket er kernen i teknikken, som Frederik Matthias Alexander udviklede.

Hun var en meget åben og intelligent elev på skolen og var særdeles afholdt af både elever og lærere, hvilket hun til stadighed er. Det har altid kunnet bemærkes på positiv og opløftende måde, når hun befinder sig i undervisningslokalet og hun er inspirerende at undervise sammen med, da hun netop evner at formidle svære opgaver på en let og enkel måde. Hun evner at være direkte og indfølende på en respektfuld måde og hun arbejder energisk og er fuld af konstruktiv energi.

Hun har desuden en vidunderlig udviklet sans for humor og et positivt livssyn, der virker som en katalysator og stor hjælp i undervisningen, der går tæt på mennesket og dets adfærd.

Joseph Artzi

Stifter af ALEXANDERNETVÆRKET i Danmark
F.M. Alexander-skolen
v/ Joseph Artzi
Fredericiagade 4
1310 København K

Jag har under många år haft förmånen att regelbundet arbeta med Marlene Evensen. Som alexanderlärare har hon mycket gedigna kunskaper och lång erfarenhet, vilket tillsammmans med hennes varma personlighet skapar en lugn och trygg bas för lärande och utveckling, oavsett elevens nivå.
Jag vill varmt rekommendera Marlene till dig som söker en skicklig lärare. För mig är hon en stimulerande kollega vid professionellt utbyte och en ständig källa till fortsatt utveckling.
Björn Jungner, dipl alexanderlärare

Jeg har kendt Marlene gennem flere år fra Alexanderskolen. Hun har humor, er lydhør og har en god indfølingsevne med andre mennesker. Med andre ord en dejlig person at være sammen med. Som alexanderlærer kommer netop disse kvaliteter til udtryk gennem hendes hænder og vejledning. Jeg oplever Marlene, som en rigtig dygtig og kompetent alexanderlærer, som det er en fornøjelse at modtage undervisning fra.
Tove Larsen, Alexanderlærer

Marlene är en av de bästa jag har arbetat med. Hun besidder fantastiskta händer, en skarp blick och dessutom en enastående förmåga till verbal kommunikation och på så vis skapa förståelse för processen hos den hon jobbar med.
Jag kan varmt rekommendera Marlene som Alexandertekniklärare 
Peter Edström, Alexandertekniklärare

Marlene er en god musiker og et levende og fantasirigt menneske..
Erik Bach
Rektor
Nordjysk Musikkonservatorium

Marlene er en fængslende og usædvanlig kreativ bibelhistoriefortæller. Hun udviser en stor musikalsk idérigdom og et gåpåmod som bliver formidlet med varme og humør. Sang, musik, drama ligger lige for når hun får historier og sange til at leve, og børnene, de bliver totalt opslugte.
Rytmikgrete – Rytmikpædagog Grete Møller Andersen

Jeg har gennem fire år arbejdet tæt sammen med Marlene i Natkirken i Vor Frelsers Kirke på Christianshavn, som hun på frivillig basis har været med til at opstarte i 2009.
Marlene er en karismatisk personlighed med et sjældent nærvær. Hun rationerer kritisk, argumenterer velovervejet og har alle de gode egenskaber, der er krævet i mødet med mangfoldige mennesketyper. Hun er i den henseende altfavnende og fordomsfri.
Marlene Lindsten
Sognepræst
Vor Frelsers kirke

I min egenskab af korleder for Børne, – Junior. – og Pigekor i Roskilde Domkirke, har jeg flere gange samarbejdet med Marlene Evensen og hver gang har det været en stor fornøjelse. De forberedende møder har altid været fyldt med latter og sprudlende ideer og resultatet altid blevet godt.
Marlene har bl.a stået for Børnekorets Luciagudstjeneste, liturgisk aftensang med Pigekoret samt to sangaftener i.f.m. Roskilde Bach-uge. ”En lyrisk rejse gennem det danske salmelandskab. Kom og syng med Christa Hau­ser og Marlene Evensen”.
Marlene er et dejligt poetisk væsen, musikalsk og nem at samarbejde med.
Kantor v/ Roskilde Domkirke
Christa Brix Hauser

Tilbage til oversigten


Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: