Andre siger

“Hos Marlene er man altid i trygge, kærlige og kompetente hænder – både på briksen med Biodynamisk Kraniosakralterapi-behandling og som samarbejdspartner i kirken. Det er ikke ofte man møder et menneske med så mange forskellige kompetencer, men Marlene mestrer dem alle.”
GITTE DEGN, Sanger/indehaver af HOUSE OF SINGING. Projektledelse indenfor musik, kirke og kulturlivet.

“Marlene en særlig evne til at bringe din krop og dit sind fuldstændig ned i gear. Når jeg tager derfra, føler jeg mig glad, rolig og afslappet. Og så besidder hun et træk, jeg sætter stor pris på: nemlig humor! hvilket gør de til tider svære processer nemmere at være i. Jeg kan varmt anbefale at få en behandling hos Marlene!”
Nana, 51, selvstændig

“Det stod klart for mig, at hvis jeg for alvor skulle komme videre og styrket igennem min nedtur og en skilsmisse efter 34 års ægteskab, havde jeg havde brug for hjælp til at arbejde dybere, og gøre noget helt andet end det jeg plejede. I mit møde med Marlene som behandler, skabtes et rum hvor jeg kunne slappe helt af og bare tage imod, både det jeg forstod og det jeg ikke lige forstod. Men som gav mening, når vi efter hver behandling havde samtaler, hvor jeg kunne reflektere og forstå noget jeg ikke havde forstået før. Det er tydeligt hvordan Marlene bruger sin erfaring og viden som sjælesørger, uden det bliver religiøst og skaber et rum af tryghed, så man kan slappe af og tage imod al den gode energi der kommer”.
Tony, tømrer

“Marlene får det hele menneske med ind i billedet gennem livssamtalerne med hende. Det er tydeligt, at hun er et livsklogt og nærværende menneske, der gerne deler ud af sine erfaringer. Kan anbefales.”
Susan, Manager

“Jeg havde fornøjelsen af at uddanne Marlene Evensen som lærer i F. M. Alexanderteknik på den treårige internationalt anerkendte uddannelse for lærer i F. M. Alexanderteknik (S.T.A.T.) GB og D.F.L.A.T., DK, i årene 1992-1995. Marlene ejer en dyb forståelse for menneskers adfærd og er god til at håndtere de forskellige situationer, som Alexanderteknikken frembringer for de elever, hun har i sine hænder. Hun formidler teknikken på en enkel og funktionel måde, hvilket er kernen i teknikken, som Frederik Matthias Alexander udviklede. Hun evner at være direkte og indfølende på en respektfuld måde og hun arbejder energisk og er fuld af konstruktiv energi. Hun har desuden en vidunderlig udviklet sans for humor og et positivt livssyn, der virker som en katalysator og stor hjælp i undervisningen, der går tæt på mennesket og dets adfærd”.
Joseph Artzi, Stifter af ALEXANDERNETVÆRKET i Danmark, Leder af F.M. Alexander-skolen i København.

“Jag har under många år haft förmånen att regelbundet arbeta med Marlene Evensen. Som alexanderlärare har hon mycket gedigna kunskaper och lång erfarenhet, vilket tillsammmans med hennes varma personlighet skapar en lugn och trygg bas för lärande och utveckling, oavsett elevens nivå.
Jag vill varmt rekommendera Marlene till dig som söker en skicklig lärare. För mig är hon en stimulerande kollega vid professionellt utbyte och en ständig källa till fortsatt utveckling”.
Björn Jungner, dipl alexanderlärare

“Jeg har kendt Marlene gennem flere år fra Alexanderskolen. Hun har humor, er lydhør og har en god indfølingsevne med andre mennesker. Med andre ord en dejlig person at være sammen med. Som alexanderlærer kommer netop disse kvaliteter til udtryk gennem hendes hænder og vejledning. Jeg oplever Marlene, som en rigtig dygtig og kompetent alexanderlærer, som det er en fornøjelse at modtage undervisning fra”.
Tove Larsen, Alexanderlærer

Marlene är en av de bästa jag har arbetat med. Hun besidder fantastiskta händer, en skarp blick och dessutom en enastående förmåga till verbal kommunikation och på så vis skapa förståelse för processen hos den hon jobbar med. Jag kan varmt rekommendera Marlene som Alexandertekniklärare 
Peter Edström, Alexandertekniklärare

Marlene er en god musiker og et levende og fantasirigt menneske”.
Erik Bach, Rektor, Nordjysk Musikkonservatorium

Marlene er en fængslende og usædvanlig kreativ bibelhistoriefortæller. Sang, musik og drama ligger lige for, når hun får historier og sange til at leve – og børnene bliver totalt opslugte. Marlene fortæller med varme og humor og dybde ud fra sin store idérigdom, som fængsler og bjergtager alle fra små til store, hvor historier formidles på mange niveauer, så der er noget for alle at tage med hjem til at leve videre”.
Rytmikgrete – Rytmikpædagog Grete Møller Andersen


Tilbage til oversigten


Blog på WordPress.com.

Up ↑