F.M. Alexanderteknik

Diplomuddannet af Joseph Artzi, Skolen for F.M. Alexanderteknik, 1995.
Godkendt 3-årig uddannelse af S.T.A.T. (Societies of Teatchers in Alexander Technique) England.
og dansk forening af lærere i Alexanderteknik (D.F.L.A.T.)

Medlem af:
Alexandernetværket 

 

Modtaget undervisning af:
Helle Stender
Anne Vibeke Ørsnes
Mary McGovern
Joseph Artzi, Skolen for F.M. Alexanderteknik, København
Schmuel Nelkin, Israel
Marjory Barrow (F. M. Alexanders niece), England

Referencer:

Jeg havde fornøjelsen af at uddanne Marlene Evensen som lærer i F. M. Alexanderteknik på den treårige internationalt anerkendte uddannelse for lærer i F. M. Alexanderteknik (S.T.A.T.) GB og D.F.L.A.T., DK, i årene 1992-1995. Forinden havde Marlene Evensen deltaget som “kanin” på Skolen for F. M. Alexanderteknik i et år og udvist stort talent og forståelse for teknikken.

Ud over at have talentet for Alexanderteknikken, som hun i årene frem til nu har udviklet og forfinet, har hun også vist, at hun er et meget positivt, konstruktivt og hjælpsomt menneske. Hun er et af de mest omsorgsfulde mennesker, jeg har mødt og hun ejer en dyb forståelse for menneskers adfærd og er god til at håndtere de forskellige situationer, som teknikken frembringer for de elever, hun har i sine hænder. Hun evner at formidle teknikken på en enkel og funktionel måde, hvilket er kernen i teknikken, som Frederik Matthias Alexander udviklede.

Hun var en meget åben og intelligent elev på skolen og var særdeles afholdt af både elever og lærere, hvilket hun til stadighed er. Det har altid kunnet bemærkes på positiv og opløftende måde, når hun befinder sig i undervisningslokalet og hun er inspirerende at undervise sammen med, da hun netop evner at formidle svære opgaver på en let og enkel måde. Hun evner at være direkte og indfølende på en respektfuld måde og hun arbejder energisk og er fuld af konstruktiv energi.

Hun har desuden en vidunderlig udviklet sans for humor og et positivt livssyn, der virker som en katalysator og stor hjælp i undervisningen, der går tæt på mennesket og dets adfærd.

Joseph Artzi

Stifter af ALEXANDERNETVÆRKET i Danmark
F.M. Alexander-skolen
v/ Joseph Artzi
Fredericiagade 4
1310 København K

Jag har under många år haft förmånen att regelbundet arbeta med Marlene Evensen. Som alexanderlärare har hon mycket gedigna kunskaper och lång erfarenhet, vilket tillsammmans med hennes varma personlighet skapar en lugn och trygg bas för lärande och utveckling, oavsett elevens nivå.
Jag vill varmt rekommendera Marlene till dig som söker en skicklig lärare. För mig är hon en stimulerande kollega vid professionellt utbyte och en ständig källa till fortsatt utveckling.
Björn Jungner, dipl alexanderlärare

Jeg har kendt Marlene gennem flere år fra Alexanderskolen. Hun har humor, er lydhør og har en god indfølingsevne med andre mennesker. Med andre ord en dejlig person at være sammen med. Som alexanderlærer kommer netop disse kvaliteter til udtryk gennem hendes hænder og vejledning. Jeg oplever Marlene, som en rigtig dygtig og kompetent alexanderlærer, som det er en fornøjelse at modtage undervisning fra.
Tove Larsen, Alexanderlærer

Marlene är Alexandertekniklärare sedan 25 år, utbildad hos Joseph Artzi.
Hon är en av de bästa jag har arbetat med.
Fantastiskta händer, en skarp blick och dessutom en enastående förmåga till verbal kommunikation och på så vis skapa förståelse för processen hos den hon jobbar med.
Jag kan varmt rekommendera Marlene som Alexandertekniklärare 😊
Peter Edström, Alexandertekniklärare

Artikler:
“Klonet” ind i et hylster af klangetik og kropspositurer. Af Marlene Evensen

Tilbage til oversigten

Blog på WordPress.com.

Up ↑