Kropsterapi

Du har fundet det rigtige sted, hvis du har brug for hjælp til at genskabe balance fysisk såvel som psykisk, hos dig selv eller dit barn.

Min tilgang til kropsterapi er Biodynamisk Kranio-Sakralterapi. Behandlingerne er et møde mellem behandler og klientens system, som selv viser, hvad der er behov for at arbejde ud fra – og vi arbejder altid ud fra, at der findes sundhed i din krop og system. De fleste oplever en betydelig forskel allerede efter første behandling.

Min baggrund som behandler med Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi (BKST):

Jeg er uddannet musikpædagog AM med rytmisk sang som specialfag i 1990 og tog uddannelsen til Lærer i F.M. Alexanderteknik i 1995. Jeg har undervist gennem 32 år i sang, stemme og performance og sammensat min undervisning med F. M. Alexanderteknik således, at kroppen har en god funktion under sang og tale. Alexanderteknikken anvendes især af sangere, orkestermusikere i symfoniorkestre og bands, præster og talere for at finde tilbage til den gode dynamiske funktion, vi er født med, der giver den frie stemme og klang som gør os til gode og nærværende formidlere på scener, i kirker og i mødelokalet på store virksomheder.

Jeg har taget kurserne i BKST for børn og voksne på Institut for Biodynamisk Kranio-sakralterapi hos Anney Jørgensen og Heather Smidt, og har modtaget undervisning også af Nikolai Jespersen, fordi jeg gerne ville vide mere om, hvad der sker inde i vores krop anatomisk, fysiologisk, patologisk, kvantemekanisk og biologisk.

Kurserne i Anatomi, Fysiologi, Sygdomslære/Patologi, Sundheds og Klientpsykologi og Klinikdrift har jeg taget hos Karsten Munk på Karsten Munk Akademiet og blev undervist af Jesper Hollensberg også i Klinikdrift.

Biodynamisk kranio-sakral terapi er for både børn og voksne. Det er en behandlingsform, hvor din krop hjælpes til at komme tilbage i balance igen.

Behandlingerne foregår ved let berøring
Behandlingen består af lette berøringer på dit kranie/ansigt, på kroppen langs din rygsøjle, ved korsbenet (sakrum) og i øvrigt lette berøringer på hele din krop. Det biodynamiske (som betyder livskræfter) er den tilgang til behandlingen, hvor det er din krop, som bestemmer, hvor den har brug for, at jeg lægger mine hænder under behandlingen.

Du har dit tøj på under hele behandlingen og et tæppe over dig.

Den biodynamiske tilgang til kranio-sakralterapien (på engelsk: Biodynamics) handler om at lytte til din krops sundhed, som ligger bag de symptomer, du kommer med. Dermed er fokus ikke blot på knoglernes bevægelser, men går et skridt dybere til lytten til væskerne og de dybe rytmer, der er i din krop.

Jeg behandler ikke vha af tryk eller manipulation
Det er ikke tryk, træk eller massage, som nogle vil tænke, men jeg holder mine hænder de steder på kroppen, hvor din krop har brug for det. Det er derfor en blid tilgang uden manipulation af dine led eller knogler.

Jeg behandler mange former for problematikker
Biodynamisk kranio-sakral terapi kan hjælpe på rigtigt mange problematikker hos voksne:

F.eks. senfølgerne efter piskesmæld, hjernerystelse, nervesmerter, iskias, angst og depression.

Ring gerne og spørg om jeg kan hjælpe dig med det problem, du har (Mobil +45 21 47 32 43).

Specielt for spædbørn og mindre børn:

Behandling mod de mest almindelige årsager til gråd, som kan bestå af:

 • Forstoppelse/kolik
 • Reflux
 • Spændinger
 • Luft i maven
 • Uroligt nervesystem
 • Følger af en evt. traumatisk fødsel
 • Sensivitet

Som et led i min uddannelse som kraniosakral terapeut er jeg nu klar til at behandle børn også.

Som særligt tilbud kan du nu booke kraniosakral terapi til dit barn i alderen 0 til 11 år for bare 250 kr for en times session for de første 50 behandlinger, som jeg får bestilling på (først til mølle).

Hvorfor skal børn have kranio-sakral terapi?

Det er i de tidlige år forældrene som skal opdage at det måske er noget som det ikke bør være, feks almindelige problematikker som kolik, smerter i kroppen, fejlstillinger, mave/fordøjelsesproblemer, koncentrationsbesvær, synsforstyrrelser, stress, tale/sproglige forstyrrelser, lavt immunforsvar, øre/høreproblemer, angst, tristhed, motoriske indlæringsproblemer mm.

Meget af det børn gennemgår har at gøre med hvordan deres fødsel har været, og hvordan miljøet omkring dem påvirker dem. Børn er altid særligt sensitive overfor påvirkninger men har også en fantastisk evne til at modtage behandling, da deres system ofte er mere parat til forandring til et sundere udgangspunkt. Skriv evt til mig (mail: marlene@mail.dk hvis du har spørgsmål og eller book en tid på mobil +45 21 47 32 43 ❤️

Jeg er uddannet fra Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi:
https://www.kstinstituttet.dk

Jeg har modtaget undervisning af:
Heather Smith
Anney Jørgensen
Nicolaj Jespersen

Anbefalinger:

“Hos Marlene er man altid i trygge, kærlige og kompetente hænder – både på briksen med Biodynamisk Kraniosakralterapi-behandling og som samarbejdspartner i kirken. Det er ikke ofte man møder et menneske med så mange forskellige kompetencer, men Marlene mestrer dem alle.”
Gitte Degn, sanger/indehaver af House of Singing. Fællessang, sangteambuilding og musikalsk underholdning for virksomheder. Projektledelse indenfor musik, kirke og kulturlivet.

“Marlene en særlig evne til at bringe din krop og dit sind fuldstændig ned i gear. Når jeg tager derfra, føler jeg mig glad, rolig og afslappet. Og så besidder hun et træk, jeg sætter stor pris på: nemlig humor! hvilket gør de til tider svære processer nemmere at være i. Jeg kan varmt anbefale at få en behandling hos Marlene!”
Nana, 51, selvstændig.

“Det stod klart for mig, at hvis jeg for alvor skulle komme videre og styrket igennem min nedtur og en skilsmisse efter 34 års ægteskab, havde jeg havde brug for hjælp til at arbejde dybere, og gøre noget helt andet end det jeg plejede. I mit møde med Marlene som behandler, skabtes et rum hvor jeg kunne slappe helt af og bare tage imod, både det jeg forstod og det jeg ikke lige forstod. Men som gav mening, når vi efter hver behandling havde samtaler, hvor jeg kunne reflektere og forstå noget jeg ikke havde forstået før.

Det er tydeligt hvordan Marlene bruger sin erfaring og viden som sjælesørger, uden det bliver religiøst og skaber et rum af tryghed, så man kan slappe af og tage imod al den gode energi der kommer.

Mit udbytte efter 9 behandlinger med Biodynamisk Kranio-sakralterapi hos Marlene:

 1. Jeg oplever nu at være mere rummelig, og have større kapacitet.
 2. Jeg kan nu bedre lytte og huske hvad folk siger
 3. Jeg kan nu bedre læse og huske hvad jeg har læst
 4. Jeg har fået mere ro og overskud til at bare være til stede i nuet.
 5. Jeg er ikke så ked af det mere
 6. Jeg er blevet bedre til at rumme alle følelser, især vrede og sorg.
 7. Jeg må godt være her….
 8. Jeg har en klar følelse af jeg har fået en ny plads i tilværelsen, en plads til mig”

Tony, tømrer

Se mange flere referencer her (klik på linjen)

Tilbage til oversigten

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: