Biodynamisk kraniosakralterapi

Shit Happens – Samtale og terapi!

Alle kender til at Shit happens! Det er en styrke at kunne tale om det og ønske at ændre tilgangen til livet og alt, som omgiver os og er inde i os af muligheder.

Jeg er uddannet sanger og musiker, teolog og uddannet i kunsten at lytte til Livssamtaler (“Called to Listen”, Scotland) og behandler i Biodynamisk Kranio-Sakralterapi.
Jeg arbejder holistisk og hjælper det enkelte menneske med at finde ind til sig selv og vokse derfra. Min faglige platform er erfaringer fra sjælesorgssamtaler som præst og undervisning i sang og performance, hvor jeg bl.a. har haft samtaler med børn, unge og voksne i alle livsfaser.

Min praksis hedder: Shit Happens! – Men du kan godt tale om det sammen med mig – jeg er en god lytter.
Jeg lytter uden at afbryde. Fokus er på dig. Indimellem reflekterer jeg dine ord tilbage, så du hører dine ord en gang til. Det kan inspirere dig til at overveje, om der er noget, du kan gøre, og hjælpe dig til at komme videre.

Ethvert menneske er unikt og gennem Biodynamisk Kraniosakralterapi får du mulighed for at lytte til dig selv og din krop og møde det hele menneske, du er. Det biodynamiske arbejder i resonans, går dybere ind i kroppen og tillader kroppens egne selvhelbredende kræfter at virke.

Specielt for spædbørn og mindre børn:

Behandling mod de mest almindelige årsager til gråd, som kan bestå af:

 • Forstoppelse/kolik
 • Reflux
 • Spændinger
 • Luft i maven
 • Uroligt nervesystem
 • Følger af en evt. traumatisk fødsel
 • Sensivitet

Behandlingerne er et møde mellem behandler og klientens system, som selv viser, hvad der er behov for at arbejde ud fra – og vi arbejder altid ud fra, at der findes sundhed i klientens krop og system. De fleste oplever en betydelig forskel allerede efter første behandling.

#Biodynamisk Kraniosakralterapi
#Lærer i F. M. Alexanderteknik
#Præst og samtalecoach

Kontakt for behandling i Biodynamisk Kraniosakralterapio og/eller samtale pr mail:

shithappensbkst@hotmail.com
Så finder vi ud af, om det er noget for dig.

Jeg tager min uddannelse på Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi:
https://www.kstinstituttet.dk

Modtaget undervisning af:
Heather Smith
Anney Jørgensen
Nicolaj Jespersen

Anbefalinger:

“Hos Marlene er man altid i trygge, kærlige og kompetente hænder – både på briksen med Biodynamisk Kraniosakralterapi-behandling og som samarbejdspartner i kirken. Det er ikke ofte man møder et menneske med så mange forskellige kompetencer, men Marlene mestrer dem alle.”
Gitte Degn, sanger/indehaver af House of Singing. Fællessang, sangteambuilding og musikalsk underholdning for virksomheder. Projektledelse indenfor musik, kirke og kulturlivet.

“Jeg ville ønske jeg havde kendt til Marlenes behandlinger, da jeg havde en periode med stress og angst for mange år siden. Jeg er sikker på, det ville have bragt mig bedre og hurtigere igennem. På trods af, at jeg stadig ikke ved HELT præcis, hvad det er hun gør, så har Marlene en særlig evne til at bringe din krop og dit sind fuldstændig ned i gear, og jeg må ofte kæmpe med at holde mig vågen, når jeg ligger på briksen. Når jeg tager derfra, føler jeg mig glad, rolig og afslappet. Og så besidder hun et træk, jeg sætter stor pris på (og som kan være en sjældenhed blandt alternative behandlere), nemlig humor! Jeg kan varmt anbefale at få en behandling hos Marlene!”
Nana, 51, selvstændig.

“Det stod klart for mig, at hvis jeg for alvor skulle komme videre og styrket igennem min nedtur og en skilsmisse efter 34 års ægteskab, havde jeg havde brug for hjælp til at arbejde dybere, og gøre noget helt andet end det jeg plejede. I mit møde med Marlene som behandler, skabtes et rum hvor jeg kunne slappe helt af og bare tage imod, både det jeg forstod og det jeg ikke lige forstod. Men som gav mening, når vi efter hver behandling havde samtaler, hvor jeg kunne reflektere og forstå noget jeg ikke havde forstået før.

Det er tydeligt hvordan Marlene bruger sin erfaring og viden som præst, uden det bliver religiøst og skaber et rum af tryghed, så man kan slappe af og tage imod al den gode energi der kommer.

Under en af mine behandlinger, hvor jeg var vågen, men lå i en form for drømmetilstand, fik jeg en oplevelse af, at jeg helt konkret rejste mig fra min sygeseng/sofaen, hvor jeg lå med stress og depression. Jeg så mig selv gå ud af hoveddøren i huset, ud til en ny start på en ny tilværelse, hvor det var mig der bestemte min skæbne.

Mit udbytte efter 9 behandlinger med Biodynamisk Kraniosakralterapi hos Marlene:

 1. Jeg oplever nu at være mere rummelig, og have større kapacitet.
 2. Jeg kan nu bedre lytte og huske hvad folk siger
 3. Jeg kan nu bedre læse og huske hvad jeg har læst
 4. Jeg har fået mere ro og overskud til at bare være til stede i nuet.
 5. Jeg er ikke så ked af det mere
 6. Jeg er blevet bedre til at rumme alle følelser, især vrede og sorg.
 7. Jeg må godt være her….
 8. Jeg har en klar følelse af jeg har fået en ny plads i tilværelsen, en plads til mig”

Tony, tømrer

“Marlene har en holistisk tilgang til samtale terapi. Dvs. at hun får det hele menneske med ind i billedet. Livsklog og åbent menneske, der gerne deler ud af sine erfaringer. Kan anbefales.”
Susan, Manager

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: