Tony, Tømrer

“Det stod klart for mig, at hvis jeg for alvor skulle komme videre og styrket igennem min nedtur og en skilsmisse efter 34 års ægteskab, havde jeg havde brug for hjælp til at arbejde dybere, og gøre noget helt andet end det jeg plejede. I mit møde med Marlene som behandler, skabtes et rum hvor jeg kunne slappe helt af og bare tage imod, både det jeg forstod og det jeg ikke lige forstod. Men som gav mening, når vi efter hver behandling havde samtaler, hvor jeg kunne reflektere og forstå noget jeg ikke havde forstået før.

Det er tydeligt hvordan Marlene bruger sin erfaring og viden som præst, uden det bliver religiøst og skaber et rum af tryghed, så man kan slappe af og tage imod al den gode energi der kommer.

Under en af mine behandlinger, hvor jeg var vågen, men lå i en form for drømmetilstand, fik jeg en oplevelse af, at jeg helt konkret rejste mig fra min sygeseng/sofaen, hvor jeg lå med stress og depression. Jeg så mig selv gå ud af hoveddøren i huset, ud til en ny start på en ny tilværelse, hvor det var mig der bestemte min skæbne.

Mit udbytte efter 9 behandlinger med Biodynamisk Kraniosakralterapi hos Marlene:

  1. Jeg oplever nu at være mere rummelig, og have større kapacitet.
  2. Jeg kan nu bedre lytte og huske hvad folk siger
  3. Jeg kan nu bedre læse og huske hvad jeg har læst
  4. Jeg har fået mere ro og overskud til at bare være til stede i nuet.
  5. Jeg er ikke så ked af det mere
  6. Jeg er blevet bedre til at rumme alle følelser, især vrede og sorg.
  7. Jeg må godt være her….
  8. Jeg har en klar følelse af jeg har fået en ny plads i tilværelsen, en plads til mig”

Tony, tømrer

Der er lukket for kommentarer.

Blog på WordPress.com.

Up ↑